Centru de recuperare pas cu pas
Apasa aici pentru prima pagina
Redirectioneaza 2%
din impozitul pe venit catre
ASOCIATIA NICULAE ANDREI IANIS
Pentru mai multe detalii click aici
Cum sa donezi?

2012 - PROCEDURA DE REDIRECTIONARE A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT:

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin directionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2011, sa sprijiniti activitatea noastra, completati si transmiteti, pana la data de 15 mai 2012, doar unul din cele doua documente de mai jos, in functie de situatia in care va incadrati:

a) daca aveti doar venituri din salarii: DESCARCATI DE AICI DECLARATIA 230 si completati, citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2011, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2011, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): DESCARCATI DE AICI DECLARATIA 200 si completati, (punctul III) citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2011, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2011, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Cei care obtin pe langa salarii si alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III "Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat".

Datele de completare a declaratiilor:

 • Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA NICULAE ANDREI IANIS
 • Cod de identificare fiscala: 29610015
 • Cont bancar (IBAN): BANCA ITALO-ROMENA–AG.BUC.UNIRII RO96 BITR 0045 1005 7439 RO01

  Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

  Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti AICI

  In conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa "identitatea vreunei persone fizice sau juridice". In cazul in care doresc, donatorii, pot sa comunice fundatiei faptul ca au depus formularele respective.

  Date de contact:

 • Str. Silvestru nr. 63 A sector 2 , Bucuresti
 • Telefon : 0721626269 / 0784845364
 • Email : office@centruderecuperare.ro

 • Prin directionarea celor 2% Asociatia Niculae Andrei Ianis poate sustine recuperarea prin kinetoterapie , logopedie si masaj a altor copii cu dizabilitati.

  Momentan centrul este sustinut financiar de Asociatia Niculae Andrei Ianis.

  Va multumim pentru sprijin !